Účesy pre polodlhé vlasy – 50 tipov pre vašu eleganciu do kancelárie!

Zaručená elegancia do práce? To sú rozhodne účesy pre polodlhé vlasy. 50 tipov na nové polodlhé účesy do zamestnania nájdete v našej fotogalérii účesov.
Účesy pre polodlhé vlasy do práce

Účesy pre polodlhé vlasy do práce, ktoré vás nezbavia ženskosti a pomôžu vám robiť kariéru.

Účesy pre polodlhé vlasy sú obľúbené a aj ako účesy do kancelárie vedia odviesť dobrú prácu. Sú menej náročné na údržbu ako tie krátke a väčšinou tiež ako dlhé. Pridávajú nám ženskosť a umožňujú nám väčšiu variabilitu pri tvorbe účesov. Polodlhé vlasy sú zárukou elegancie a ženskosti. To všetko samozrejme platí len vo chvíli, keď im doprajeme kvalitný strih, prípadne farbu, ak nás k tomu tlačí už šedivejúce vlasy.

Účesy pre polodlhé vlasy majú ale jednu obrovskú a nespornú výhodu – návšteva kaderníka účesy polodlhé nevyžadujú tak často, ako tie krátke.

Niekedy nás ale polodlhé účesy potrápia a to najmä vtedy, keď sú pre nás polodlhé vlasy len fázou medzi krátkymi a dlhými. A to je tá chyba, ktorú robíme! Nikdy k nim nesmieme pristupovať ako k medzifázy. Prechod z krátkych vlasov na dlhé musí byť sprevádzané eleganciou a štýlom, ktorý svojmu polodlhému účesu doprajeme.

Účesy pre polodlhé vlasy do kancelárie – pravidlá, ktorými by sme sa mali riadiť pri ich výbere!

  • Polodlhé vlasy neberte nikdy len ako medzifázu medzi dlhými a krátkymi vlasmi – vždy potrebujú dobrý strih, prípadne farbu.
  • Účesy pre polodlhé vlasy by vám mali zaručiť jednoduchú údržbu účesu. Ak si vlasy musíte umývať viackrát ako dvakrát týždenne, je niekde niečo zle. Hľadajte riešenie. Lepší strih, iný styling, prípadne riešte problémy, ktoré máte – napríklad s lupinami alebo mastením.
  • Nezabudnite, že polodlhé účesy si žiadajú už styling skôr pre vlasy dlhé, ako tie krátke.
  • Uberte laky na vlasy a gélové alebo tekuté tužidlo skúste vymeniť za penové. Neplatí to vo všetkých prípadoch, ale všeobecne je to pre polodlhé účesy oveľa vhodnejší styling.
  • Účesy pre polodlhé vlasy do kancelárie musia byť elegantné. Príliš kontroverznosti do nich nepúšťajte. Farebnosť áno, ale nie pubertálnou. Extravagantnejší styling áno, ale nie v štýle subkultúr.
  • Polodlhé vlasy umožňujú viac variability pri účesu, vždy ale zvážte, či infantilný vrkôčik, ktorý sa vám dá konečne vo vlasoch zopnúť, je tým pravým do kancelárie.
  • Češete sa? Zvážte, či to váš účes pre polodlhé vlasy vôbec potrebuje. U niektorých vlasov a účesov bohato postačí správny styling a prsty.
  • Účesy pre polodlhé vlasy lákajú k farebným experimentom. Pozor ale na nevkusné melíry s príliš poznateľným kontrastom (napr. výrazne svetlejší prameň na ofine). Vhodnejší je ombré, farba s leskom či tónované pramienky tón v tóne.
  • Pozor na odrasty. Účesy pre polodlhé vlasy lákajú k menšej údržbe. Ale po farbení je nutné vždy dbať na dofarbovanie odrastov a to zvyčajne po 3 týždňoch až 1 mesiaci.

Zdroj obrázkov: účesy kaderníkov a firiem, Google

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek