Jesenné účesy 2014 ideálne ku kolekcii Gaultier x Lindex

Vytipovali sme pre vás účesy, ktoré sa budú dokonale hodiť ku kolekcii Gaultier x Lindex, ale aj k ďalšej jesennej móde 2014.

Kolekcia Gaultier x Lindex bola odtajnená a rozhodne bude jednou z najlepších jesenných módnych kolekcií. Tatoo vzory modrobiele pruhy, úžasné modely hrajúce sa so zipsami ako s dekoráciami a módnymi doplnkami aj oblečenie pripomínajúce kožu, to všetko si vyžaduje outfit s dokonalým účesom. Kolekcia sa na pulty dostane 8. októbra, svoj jesenný šatník zrejme začnete dopĺňať ešte skôr, a tak je najvyšší čas zamyslieť sa, či by ste nemali na jeseň zapracovať aj so svojím jesenným účesom.

Nové jesenné účesy 2014 sú výrazné, majú rady hru s farbou aj štylizáciu ladiacu s oblečením. Medzi jesennými účesy 2014, ktoré budú ladiť s kolekciou Jean Paul Gaultier for Lindex, sme pre vás vybrali účesy anglickej kaderníckej dvojice, za ktorou stojí Emma Bedwell a Lisa-Marie Seldon. Predstavujú je na fotografiách Richarda Milesa.

Jesenné účesy 2014 z portfólia Emma Bedwell a Lisa-Marie Seldon neprekračujú hranicu nenositeľných extravagantných účesov, sú ale výrazné, hodné niekoho, kto si potrpí na kvalitnú módu a kto nechce byť zaradený do kategórie šedá myška, ale cení si, keď je považovaný za módnu ikonu. Ikonické jesenné účesy 2014 z tejto kolekcie možno variovať pre blond aj tmavé vlasy, a tiež na vlasy rôznych dĺžok. Dobrý kaderník vám s tým bude vedieť poradiť. A ak si z týchto jesenných účesov vyberiete preto, aby ste bola dokonalá v kolekcii Jean Paul Gaultier pre Lindex, alebo len preto, že vás niektorý z účesov zaujme, váš jesenný look bude vyčnievať nad iné!

Zdroj: účesov Emma Bedwell a Lisa-Marie Seldon, Google

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek